Schuim inlay Projecten

Zuurstof druk flessen

Voor een klant hebben hebben wij meerdere kunstof stapelbakken voorzien van foam interieur.

 

In de kunstof bakken kunnen nu veilig, netjes en overzichtelijk zuurstofdruk flessen worden opgeslagen en vervoerd.
De klant had ons een kunstof stapelbak afgeleverd samen met een zuurstoffles. Hierna hebben wij een ontwerp gemaakt met de indeling van de zuurstof flessen.  Na overleg met de klant en productie van een prototype is het ontwerp goedgekeurd. Vervolgens kon de productie van de resterende inlays voor de kunstof bakken worden uitgevoerd.

Drone interieurs op maat

Met enige regelmaat maken wij drone interieur/inlays op maat. Het gaat vaak om professionele drones die voor hobby of werk gerelateerde doelen worden gebruikt. 

De klant levert in veel gevallen de kunstof koffer of kist zelf aan waarna wij het interieur precies op maat ontwerpen en produceren. Vaak kunnen ook extra hulpstukken of onderdelen toegevoegd worden in de koffer zoals meetapparatuur of adaptors.
De interieurs kunnen uit verschillende verdiepingen bestaan, hierdoor kan de indeling geoptimaliseerd worden.
Er zijn verschillende kleuren mogelijk.

Gereedschap lades

Met enige regelmaat maakt Foam-products inlays voor  voor gereedschap lades. Voornamelijk de op maat inlays voor speciaal gereedschap. Enkele voorbeelden hiervan zijn: sleutels, schroevendraaiers of ander merkspecifiek gereedschap. De opmaat inlay is vaak een aanvulling op een bestaande gereedschapkist.


Het ontwerp kan door de klant worden aangeleverd of ontworpen worden door ons, het is allemaal mogelijk. Van schets tot 3D file of het aanleveren van de gereedschappen het is allemaal mogelijk.

Project USB

Voor één van onze klanten kreeg we de opdracht om een schuim inlay te maken voor een DVD hoes waar dan weer een USB stick in paste.

Om aan de wensen van onze klant te voldoen en er achter te komen welk materiaal en kleur schuim zij wilden, hebben we eerst prototypes gemaakt van verschillende hardheden en kleuren schuim. Vervolgens hebben zij een keuze gemaakt en konden we in grote aantallen gaan produceren. Dankzij ons uitgebreide machinepark kan dit zeer gemakkelijk.

Project kunsttas

Ons werd gevraagd om een tas te ontwerpen waarmee iemand glazen kunstplaten veilig kon vervoeren.


Aangezien de kunststukken niet een gangbare maat hadden was er ook geen tas waar deze in zouden passen. Dus moesten we eerst een inlay van schuim maken waar de glazen platen in konden met bepaalde afmetingen zodat onze klant het juiste aantal kon meenemen. Nu wisten we het formaat en konden we er een tas om heen ontwerpen.

Project Ola

Geen schuim inlay, maar wel een mooi project om te laten zien wat we nog meer kunnen maken.

Ola had ons gevraagd om om voor een reclamecampagne “zwembad-ijsjes” te maken van schuim. Dit resulteerde in ‘Raketjes’, ‘Twisters’ en een hoop speelplezier.

Project La vache qui rit/KNZB

Voor dit project moesten er ook drijvende reclame objecten gemaakt worden, maar nu in het thema “kaas”

Alle kaasjes die La vache qui rit maakte, werden door ons nagemaakt in een grotere drijvende variant. Dit allemaal in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond.